FunX

Dyna: "Het doet pijn om mijn familie in Suriname te zien struggelen"

foto: FunX
  1. Newschevron right
  2. Dyna: "Het doet pijn om mijn familie in Suriname te zien struggelen"

De coronasituatie in Suriname is zorgelijk en dat doet ook Dyna ontzettend veel pijn. De DJ draagt zijn geboorteland altijd in zijn hart en vertelde aan Tannaz en Gilly meer over de moeilijke situatie waarin zijn familieleden in Su zich bevinden.

Quote

Ik zal hen nooit laten vallen.

Struggelen

Dyna is geboren en getogen in Suriname en vindt het moeilijk dat hij nu op afstand moet aanzien wat er gaande is in zijn geliefde moederland. "Ik hoor van mijn familieleden hoe ze daar struggelen. Dat doet pijn. Ik kom niet uit een rijke familie en zij verdienden hun geld door te hosselen. Doordat ze nu niet naar buiten kunnen, kunnen ze ook geen geld verdienen."

De dj vertelt dat hij zijn familieleden in Su waar mogelijk probeert te steunen. "Ik zal hen nooit laten vallen, maar het is ook niet zo dat ik dagelijks contact met hen heb. Ik doe wat ik kan."

Dyna: "Het doet pijn om mijn familie in Suriname te zien struggelen"

Surinaamse vibes in huis

Normaal gesproken gaat Dyna twee keer per jaar naar Suriname, maar inmiddels is hij er al twee jaar niet geweest. "Ik mis het heel erg", vertelt hij. Maar Dyna doet er alles aan om toch nog een beetje Surinaamse vibes te voelen in Nederland. "Als ik wakker wordt heb ik altijd Surinaamse muziek op. Mijn zoontjes gaan elke dag los op La Rouge."

Iets exclusiefs

Dyna verklapte ook dat hij met iets speciaals bezig is qua muziek, maar hij trad niet in details. "Dat houd ik nog heel even exclusief. Het komt binnenkort."

Ster advertentie
Ster advertentie