FunX

Poke over nieuwe tune 'Osso': "Good vibes zijn in deze tijd extra belangrijk thuis"

foto: YouTube: TopNotch
  1. Newschevron right
  2. Poke over nieuwe tune 'Osso': "Good vibes zijn in deze tijd extra belangrijk thuis"

Als je bij iemand aan het goede adres bent voor good vibes, is het natuurlijk Poke! Hij dropte vandaag zijn nieuwe tune Osso waarin hij het heeft over frustrerende thuissituaties die veel mensen meemaken in deze tijd door de hele dag op elkaars lippen te zitten. Herkenbaar? Kleine tip: zet deze nieuwe tune op en de good vibes komen vanzelf weer terug. Poke vertelde er meer over in Start met Fernando.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Good vibes

Frustrerende thuissituaties maken we in deze tijd extra vaak mee. Het is natuurlijk niet niks om elkaar bijna 24/7 te zien. Ook Poke maakt het thuis weleens mee: "Ik heb ook weleens irritaties met mijn broer, zus of kinderen. Als je elke dag dezelfde ruimte ziet met dezelfde mensen, kan het dit soort situaties veroorzaken." Positieve vibes kunnen we in deze periode altijd gebruiken en daar helpt Poke's nieuwste tune goed bij:

"Positief blijven en liefde is de key om door deze tijd heen te komen. Ik dacht alleen maar aan good vibes, omdat veel mensen in deze periode thuiszitten. Er ontstaan daardoor veel frustrerende situaties. De key daarvoor is om die good vibes in huis te hebben. Daarom wilde ik dit nummer maken."

Anderhalf

Het is natuurlijk niet de eerste tune die Poke aan de coronacrisis wijdt. In de track Anderhalf liet hij al samen met Ali B en Judeska merken dat je op 1,5 meter afstand moet blijven en niet in zijn aura moet komen... B*TCH! De rapper legt uit dat hij er een hele duidelijke boodschap mee wilde verkondigen. "Ik heb dat laatste stukje toch een beetje grof gemaakt met het woord 'bitch'. Dat is gewoon om écht duidelijk te maken van: afstand houden!"

Poke maakt ook nog even duidelijk wie er absoluut niet in zijn aura mag komen op dit moment. "Ik wil nu sowieso iedereen uit m'n aura!", vertelt de rapper lachend. "Iedereen: 1,5 meter! Maakt niet uit wie je bent. We kunnen lekker zwaaien en ik kan een kusje met mijn hand naar je sturen, maar voor de rest: 1,5 meter."

Nog meer vuur

Maar er komt nog meer aan! Door de quarantainetijd heeft Poke namelijk alle tijd gehad om zijn studio af te maken. "Ik heb veel tunes gemaakt en ik ben bezig met m'n EP. [...] Er komt vuur aan." Poke kan in ieder geval niet wachten om zijn tunes weer op het podium te performen.

"Ik mis het echt. Ik ben een show guy en hou ervan om dichtbij de mensen te zijn. Dan voel ik me gewoon lekker. Ik word er eerlijk gezegd ook verdrietig om af en toe, omdat het iets is waarmee ik mijn stress loslaat. Nu kan het niet. Maar ik maak gewoon muziek en blijf positief, want het is niet anders. Als A niet gaat, gaat B wel."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie