FunX

Jayh en Mahi over friendzones, relaties en meer in de 'Complicated-question special'

foto: YouTube - FunX
  1. Newschevron right
  2. Jayh en Mahi over friendzones, relaties en meer in de 'Complicated-question special'

In deze aflevering van It's Complicated behandelen Jayh en Mahi kijkersvragen voor de Complicated-question special. In deze special besteden ze extra aandacht aan alle lastige vragen waar nog dringend advies voor nodig is.

Nieuw gezin

Een nieuw gezin starten met een nieuwe partner is voor velen een lastige keuze. Jayh en Mahi delen waarom dit wel kan slagen. Zo vertelt Jayh hoe dit invloed had op zijn eigen leven. “Mijn stiefvader heeft mij nooit het gevoel gegeven dat ik zijn kind niet ben.” Volgens Jayh is zijn stiefvader er altijd voor hem geweest en heeft hij veel van hem kunnen leren.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

De friendzone

Vervolgens duiken de presentatoren in een ander lastig onderwerp: de friendzone. Mahi geeft toe dat ze vrienden weleens in de friendzone heeft geplaatst, maar benadrukt dat het zeker mogelijk is om vriendschappen met mannen te onderhouden. “Ik moet eerlijk zeggen dat ik een vriendschap met een man heb en dat er niets romantisch is gebeurd." Jayh daarentegen geeft toe dat het hem wel eens is overkomen dat hij in het verleden met een mattie naar bed is gegaan.

Foutje met collega

Als laatste vraag bespreken Jayh en Mahi het belang van eerlijkheid in een relatie. Ze benadrukken dat het goed is om fouten te bespreken, zelfs als je een jaar geleden tijdens een avondje uit met je collega een kus hebt gedeeld en dit tot op heden niet aan je partner hebt durven te vertellen.

Ster advertentie
Ster advertentie