FunX

Yuki & Youngbaekansie van HASHTAGDIEBOYS stoppen met seks

  1. Newschevron right
  2. Yuki & Youngbaekansie van HASHTAGDIEBOYS stoppen met seks

Yuki en Youngbaekansie van HASHTAGDIEBOYS zijn tijdelijk gestopt met het hebben van seks. Dat vertelden ze vanmorgen in Start. Fernando kon zijn oren niet geloven, maar Yuki had daar een hele duidelijke uitleg voor.

"Ik wil wachten totdat iemand me echt dat gevoel geeft van ik wil écht seks met jou hebben. Ik wil het niet alleen omdat het kan. Niet na een feestje gewoon even snel."

geen wifey material, maar toch

Extra pressure voor de eerstvolgende chick met wie ze wel seks willen hebben. De boys geven aan dat ze niet eens wifey material hoeft ze zijn, maar er moet in ieder geval een soort van gevoel bij zitten. "Ik heb het niet per se over liefde, maar gewoon de lust. Ik moet echt het gevoel hebben van, hey jou wil ik. Ik wil niet zolang gestopt zijn voor niks."

Het is alweer een aantal maanden geleden dat deze no sex challenge begon voor Yuki. "Op 27 juli had ik seks en het was slecht. Op 28 juli dat ik, hey ik ga hiermee stoppen." En dat vertelde hij aan Youngbaekansie, die toevallig ook zijn broek omhoog wil houden tot begin 2018.

"Naarmate je vaker seks hebt, begint het makkelijk te worden. Als je een beetje shine hebt, gooien die meisjes zich gewoon helemaal op je en dan heb je zo vaak seks, dat het je op een gegeven moment niet boeit."

ook geen pagga

In het begin vonden de mannen het lastig om niet te wiepen. Geen pagga slaan, is ook een onderdeel van hun no sex challenge. Extra moeilijk dus! "Die eerste twee weken waren het zwaarst man. Ik dacht van...ik moet nu iets! Je werd gewoon gek. Maar daarna gaat het weg en kan je je focussen op andere dingen."

In het begin was het moeilijk. je krijgt zo'n raar gevoel in je buik van ik moet echt iets doen en daarna gaat het weg en daarna kan je je focussen op andere dingen.

Ster advertentie
Ster advertentie