FunX

"Dark Skies niet origineel maar wel akelig"

  1. Newschevron right
  2. "Dark Skies niet origineel maar wel akelig"
Robbert Blokland is deze week de bioscoop weer ingedoken om de nieuwste films voor jou te checken. Over Dark Skies was de (film) journalist het minste positief. Het is een horrorfilm over een gezin op het platteland dat belaagd wordt door aliens. Als je echt wil schrikken kom je goed aan je trekken, maar voor een origineel verhaal ben je aan het verkeerde adres.

Jack The Giant Slayer
Wie heeft het sprookje van Jaap en de Bonestaak als kind nou niet gehoord? Het verhaal van het jongetje die zijn koeien inruilt voor magische bonen. Nadat hij deze plant, groeit er een enorme bonenstaak tot in de wolken waar het land der reuzen zich bevindt. Volgens Blokland zijn de effecten goed en is het mooi uitgewerkt maar mist het geheel wat originaliteit. "Het blijft een raar sprookje wat nergens op slaat. Het verhaal dwaalt niet van de gebaande paden af," aldus Robbert. Er had meer in gezeten als ze er een draai aan hadden gegeven.

Valentino
De nieuwe Nederlandse film 'Valentino' is een remake van de Franse film L'Italien. Komediant Najib Amhali speelt hierin de rol van een Marokkaanse autoverkoper die zich voordoet als Italiaan. Hij leert een leuke vrouw kennen en ze worden uiteindelijk verliefd op elkaar. Najib weet alleen niet hoe hij haar moet vertellen dat hij geen Italiaan is. De komediant acteerde volgens Blokland goed en hoefde niet te auditeren. De film is echter wel wat voorspelbaar en tam en er hadden venijnigere grappen in kunnen zitten.

{source}
<iframe width="100%" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F84246592"></iframe>
{/source}

Trailer Dark Skies


Trailer Valentino


Trailer Jack the Giant Slayer
Ster advertentie
Ster advertentie