FunX

FunX Music Awards 16 september live op NPO 3

foto: FunX
  1. Newschevron right
  2. FunX Music Awards 16 september live op NPO 3

De uitreiking van de FunX Music Awards zal dit jaar plaatsvinden op woensdag 16 september. De belangrijkste urban muziekprijzen van Nederland worden vanwege coronamaatregelen uitgereikt zonder publiek. De show wordt live vanuit een studio uitgezonden op NPO 3 en is ook te volgen via FunX en FunX.nl.

Tijdens de zevende editie van de FunX Music Awards zullen de grootste Nederlandse urban artiesten aanwezig zijn en onder anderen Frenna en Josylvio gaan zorgen voor een knallend optreden. De presentatie is, net als vorig jaar, in handen van Mr. Good Vibes Only, oftewel Fernando.

Afas Live

De FunX Music Awards zouden eigenlijk vandaag, op donderdag 11 juni, plaatsvinden in AFAS Live. Vanwege het coronavirus kunnen grote feesten, concerten en andere evenementen voorlopig niet doorgaan en daarom loopt helaas anders. Als de richtlijnen van de overheid het toelaten, vindt de awardshow volgend jaar alsnog plaats in AFAS Live, met publiek. Gekochte en gewonnen kaarten voor de editie van dit jaar blijven daarom geldig voor de nieuwe datum in 2021.

FUNX MUSIC AWARDS
De FunX Music Awards zijn de belangrijkste urban muziekprijzen voor artiesten, dj's en MC's van eigen bodem. En de winnaars? Die worden bepaald door jou. Drie weken lang kan je op FunX.nl namelijk stemmen op jouw favorieten. Tijdens de awardshow worden prijzen uitgereikt in verschillende categorie├źn waaronder: Artist Of The Year, Best Song en Next Best.

Ster advertentie
Ster advertentie