FunX

ChildsPlay & DJ Chuckie willen inspireren met Traphall

  1. Newschevron right
  2. ChildsPlay & DJ Chuckie willen inspireren met Traphall
“Als je niet weet wat te doen, handen in de lucht en gewoon springen!” Die oplossing gaf ChildsPlay vanochtend in Start voor mensen die niet kunnen dansen op hun nieuwe muziekgenre Traphall. Samen met DJ Chuckie hebben de boys hun gelijknamige EP gelanceerd. Het is een combinatie van Dancehall en Trapmuziek.

Steven, Don en Keanu waren behoorlijk zenuwachtig om met een grote DJ als Chuckie te werken. “Ik klapte dicht, maar omdat hij zo’n goede energie over zich heen had, voelde ik me op m’n gemak.” Het was niet makkelijk om Dancehall en Trap aan elkaar te mixen. “Het is uiteindelijk gewoon samengesmolten en we zijn er trots op.”

De jongens, die steeds groter worden, hebben ook internationale ambities. “Er is een andere sound voor Nederland dan dat er is voor internationaal.”Bij de track Insane, die op de EP staat, hoort ook een video. Vanavond zal de clip helemaal te zien zijn. Klik hier voor een korte preview!

{source}

<div id="fb-root"></div> <script>(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/nl_NL/all.js#xfbml=1"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));</script>
<div class="fb-post" data-href="https://www.facebook.com/video.php?v=381922705310192" data-width="466"><div class="fb-xfbml-parse-ignore"><a href="https://www.facebook.com/video.php?v=381922705310192">Bericht</a> door <a href="https://www.facebook.com/funxstart">FunX Start</a>.</div></div>

{/source}

Traphall moet inspireren
Chuckie hoopt dat ze met de nieuwe stijl andere producers en artiesten kunnen inspireren om ermee door te gaan. Dat vertelde hij toen Fernando hem belde in de Start. “Het is leuk om te werken met new school artiesten als ChildsPlay. Zij hebben weer een andere visie op muziek.”

Mr. Dirty Dutch is nog lang niet uitgewerkt. “Ik zat laatst in de studio met Busta Rhymes en we hebben iets van acht tracks gedaan.” Daarnaast heeft hij een nieuwe track met DJ Carnage en komt er een leuke sound aan met Mr. Collipark.


Ster advertentie
Ster advertentie