FunX

Movietime: Flight, Lincoln en Verliefd op Ibiza

  1. Newschevron right
  2. Movietime: Flight, Lincoln en Verliefd op Ibiza
In de bioscoop zijn momenteel een groot aantal goede films te zien. Bij dat rijtje heeft de film 'Flight' zich afgelopen donderdag toegevoegd. Hierin speelt Denzel Washington een piloot die een vliegtuig met technische problemen op een bijzondere manier op de grond weet te krijgen. Hij raakt uiteindelijk buiten bewustzijn en bij een test komen ze erachter dat hij alcohol in zijn bloed heeft. "Het is een hele spannende film met hele spectaculaire scènes. Maar ondertussen gaat het wel over wat anders dan dat vliegtuigongeluk," aldus Robbert Blokland.
Lincoln
De film Lincoln gaat over de Amerikaanse president uit 1860 die de slavernij heeft afgeschaft. Hierin is goed te zien hoeveel moeite hij heeft moeten doen om het amendement er doorheen te krijgen. "Het is fantastisch vormgegeven. De details kloppen allemaal. Spielberg heeft 20 jaar lang alle details goed gekregen," aldus de filmkenner. "Daniel D Lewis is de hoofdrolspeler die weet fantastisch Lincoln uit zijn graf te doen herrijzen. Hij kan echt de Oscar niet missen."

Verliefd op Ibiza
Verliefd op Ibiza is de nieuwste productie van 'Costa' regisseur Johan Nijenhuis. Het draait vooral om zon, zee, strand en mooie lichamen; er is niet een echt verhaal volgens Blokland. Het is volgens de (film)journalist dan ook een film voor een bepaalde doelgroep en gaat zeker een hit worden.

{source}
<iframe width="100%" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F77234263"></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie