FunX

CritiX: "Je partner één keer slaan mag"

  1. Newschevron right
  2. CritiX: "Je partner één keer slaan mag"
Iedere relatie heeft zo z'n up en downs. Af en toe ruzie maken hoort er volgens velen ook bij. Toch hoor je vaak dat fysiek geweld een stap te ver gaat. In CritiX bespraken luisteraars of ze het hun partner zouden vergeven, na het ontvangen van één klap. De uitkomst was zeer verassend, want de meeste luisteraars zeiden ‘ja’.

Stemmen

Op FunX.fm en de FunX-app kon je de volgende stelling terugvinden: Als mijn partner mij één keer slaat, dan vergeef ik het hem/haar'. Ruim 70% van de stemmers was het hiermee eens.

Relatietherapeut

De uitslag baart de Rotterdamse relatietherapeut Lies van Dalen zorgen. “Natuurlijk doen mensen dingen waar ze achteraf spijt van hebben. Je kan de meeste dingen oplossen door er over goed te praten, maar slaan is nooit goed.”

Reacties op Twitter en Facebook

Sarinah: Ik sla mijn vriend als ik boos ben, maar andersom zou ik dat niet kunnen waarderen.
Patricia: Als hij mij slaat sla ik gewoon terug. Carol: Woorden komen harder aan dan een klap. Dus ja, het kan wel dat je bij elkaar blijft.
Maaike: Is maar net wat de reden is en het verhaal eromheen...

CritiX

Ook de Amsterdamse dj MBA heeft weleens in zo'n situatie gezeten. Luister hieronder naar de telefonische reacties van luisteraars en MBA in de radioshow met Q-Bah.

{source}
<iframe width="550" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="http://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F37671912&show_artwork=true"></iframe>
{/source}

Ster advertentie
Ster advertentie