FunX

"Vrouw die slaat, kan klap terug verwachten"

  1. Newschevron right
  2. "Vrouw die slaat, kan klap terug verwachten"
Sylvie blijkt Rafael van der Vaart geslagen te hebben, als we de laatste roddels moeten geloven. Geeft dat Raffie het recht om zijn ex-partner ook een mep te verkopen? Naar aanleiding daarvan legde Zarayda jou woensdagavond de volgende stelling voor: 'Als een vrouw een man slaat, kan ze een klap terug verwachten.' 58% van de stemmers was het hier uiteindelijk mee eens.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.



Vrouwen slaan vaker
Psycholoog Jean-Pierre van de Ven zei in CritiX dat vrouwen hun mannen vaker slaan dan andersom. De Korrelatie-expert op het gebied van relaties en verklaarde ook waarom je vaker over geslagen vrouwen hoort en wat voor schade het je relatie aan doet: "Als vrouwen hun man slaan, dan schamen mannen zich daarvoor en hebben ze minder de neiging om dat aan anderen te vertellen."



Derek Otte
Huisdichter Derek Otte kan slecht tegen mannen die vrouwen slaan, maar soms: "Als je zelf het gedrag van een bitch hebt, moet je niet opkijken van die bitchslap en het incasseren als een man. In alle andere gevallen is geweld van vrouwen iets wat ook gewoon niet kan!"



Slaan = geven en nemen
Marielle schrijft op FunX Facebook dat iedereen van elkaar moet afblijven, maar Agneta noemt het een kwestie van "geven en nemen". Leonie heeft zichzelf niet in de hand: "Ik verkoop iemand uit reflex wel eens een klap maar verwacht geen klap terug. Je hoort niet terug te slaan maar weg te lopen." Susan slaat niet terug: "Sowieso niet terug slaan! Of het nou de vrouw of de man is, laat je partner zich dood schamen en z’n lesje leren. Als je terug slaat, ben je net zo erg."

Ster advertentie
Ster advertentie