FunX

Neem jij liefdesadvies aan van vrienden?

  1. Newschevron right
  2. Neem jij liefdesadvies aan van vrienden?
Het ging donderdagavond in CritiX over liefdesadvies van vrienden. Moet je dat aannemen of juist advies vragen van iemand die ver van je af staat? Vandaar de stelling: 'Van vrienden moet je nooit liefdesadvies aannemen'. Een kleine meerderheid (53%) van de FunX-luisteraars was het uiteindelijk ONEENS met de stelling.Liefdesadvies van vrienden is bij hun van harte welkom.

Op Facebook was Lale het oneens met de stelling: "Het verschilt per persoon. Je kan je laten adviseren, maar je moet niet blindelings zomaar elke advies opvolgen!" Mar denkt dat zij zelf het probleem is: "Mijn vrienden geven altijd wel goede adviezen, ik ben alleen soms te koppig om het te volgen!!!" Husna heeft een goede manier gevonden om de juiste vrienden en vriendinnen eruit te pikken voor zulke kwesties: "Als ze heel lang single zijn niet doen! Ze moeten zelf een lang relatie hebben gehad want dat soort mensen ook meer ervaring."

In de show belden verschillende luisteraars om hun mening te delen. Check hieronder de meest spraakmakende reacties!Rapper, cabaretier én natuurlijk FunX dj Riza wordt vaak door vrienden om liefdesadvies gevraagd. Hij vindt dat je jezelf altijd drie vragen moet stellen voordat je advies aan een vriend/vriendin vraagt.Ster advertentie
Ster advertentie