FunX

Hef wil track met Nielson: "De NLse Bruno Mars"

  1. Newschevron right
  2. Hef wil track met Nielson: "De NLse Bruno Mars"
Hef en Crooks kwamen vanochtend lekker vroeg naar de FunX studio om met Fernando te praten over hun toekomstplannen. De nieuwe single komt eraan, Hef wil samenwerken met Nielson en hoe zit het met de filmcarrière van Freddy en Bundy?

Nielson
Hef ging tijdens de State Awards met drie prijzen naar huis, maar hij beperkt zich niet alleen tot rauwe hiphop. De rapper vertelde vanochtend dat zijn horizon breed is. Zo wil hij op het nieuwe album graag samenwerken met singer/songwriter Nielson: "Ik vind Nielson echt hard man. Ik heb laatst tegen Jiggy Djé gezegd dat ik iets met hem wil doen op mijn nieuwe album. Nielson is de Nederlandse Bruno Mars en Bruno vind ik ook tof!"

Bro's Before Ho's
Hef denkt niet alleen aan een horizon verbreden op muzikaal niveau, want acteren vindt hij ook interessant. Heffelinni's tracks zijn al te horen in de nieuwe Nederlandse film Bro's Before Ho's en daar komt binnenkort ook een clip van uit: "De video van de remix met Adje, Sef, Sjaak en Hef komt binnenkort."

Straatfilm
Het liefst zou Hef ook een rauwe film maken: "Het straatlevel dat ik in mijn nummers breng, wil ik ook in die film brengen. Zo echt wil ik het ook brengen. Niet zoals die neppe Nederlandse films, maar eentje zodat mensen "eindelijk" denken."

Hef & Crooks
Hef en Crooks vertelden tot slot dat er een nieuwe single aankomt en lieten die zelfs horen bij FunX. Toch durven ze nog niet te zeggen wanneer de release is, "maar we zijn al bezig met de video," aldus Hef.

Ster advertentie
Ster advertentie