FunX

Finale Grote Prijs van Nederland: aanstaande zaterdag!

  1. Newschevron right
  2. Finale Grote Prijs van Nederland: aanstaande zaterdag!

De spanning stijgt, want zaterdag 30 januari vinden de twee grote finales plaats van de Grote Prijs van Nederland. Wil jij één of meerdere deelnemers komen supporten? Dat kan! 30 januari vinden de finales van HIPHOP plaats in de Melkweg. De BANDS strijden met elkaar in de Paradiso.

De finalisten in de categorie hiphop zijn ALPHADNA, Djé-Rimo x Alan Mascott, Jowners, Le Seton, Nanah Dae, OostCoast. Voor de finalisten in de categorie bands klik je hier.

Coaches

De afgelopen weken hebben de hiphopacts en bands veel geleerd van de topcoaches uit de scene zoals Adje, Akwasi, Sticks en Fit. Zo kregen ze onder andere mee welke tracks je beter kan skippen tijdens optredens, welke tracks je extra kan benadrukken en waarom je op je voeding moet letten.

Prijzenpakket

De winnaar van de Grote Prijs van NL wordt ook dit jaar flink in de watten gelegd. Het prijzenpakket voor hiphop bestaat bijvoorbeeld uit:

- Deelname aan het ontwikkeltraject op maat, waarin met coaches intensief gewerkt wordt aan het neerzetten van een goede liveshow, het releasen van een EP of single en alle zakelijke en promotionele skills die daarbij komen kijken.

- Nederlandse clubtour (12 shows) en plek in de line-up van o.a. WOO HAH! in samenwerking met MOJO

- Persfotoshoot door Madhouseheaven

- 100 promo CD’s door Nash Music Service

- Pinguin Tune Support plugt plaat bij de radio (bij een release in eigen beheer)

- Artikel in LiveGuide.nl

- Lidmaatschap bij BUMA Junior

- €500 tegoed, te besteden bij Merchandise.nl

- Studiotijd in Red Bull Studios Amsterdam

- Een optreden op de clubnacht Encore in Melkweg

Publieksprijs

De finalist met het grootste aantal stemmen wint tijdens de finale de publieksprijs. De publieksprijs is €1000 shoptegoed bij Bax-shop.nl.

Ster advertentie
Ster advertentie