FunX

Leona Philippo: "Afrojack en ik hebben een klik"

  1. Newschevron right
  2. Leona Philippo: "Afrojack en ik hebben een klik"
Het heeft een lange tijd geduurd voordat The Voice winnares Leona Philippo de single 'With a Word' met Afrojack uitbracht. Waarom duurde het zo lang? Fernando vroeg het haar in Start en kreeg te horen dat goede dingen tijd nodig hebben.

Tijd

Leona vertelde dat de single laat is uitgekomen, omdat ze ook aan een cd werkt: "Ik heb heel lang aan het album gewerkt om het een goed gezicht te geven en het credible en diepgaand te maken. Tussendoor was ik bezig met deze single, dus ik heb de hele tijd tegen mezelf gezegd dat het goed moet zijn. Dat gaat soms gepaard met wat tijd, maar ik ben heel blij dat iedereen 'm zo waanzinnig vindt."

{source}
<iframe width="550" height="309" src="http://www.youtube.com/embed/2xIRMMucp1A" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
{/source}

Afrojack

De samenwerking tussen Afrojack en Leona ontstond tijdens The Voice. "We hadden een klik tijdens The Voice en in de studio merkten we dat het muzikaal gezien heel gezellig kon worden. Het management vroeg het ons en ik zei meteen volmondig ja, maar ik was erg gevleid dat hij dat ook zei, want hij staat natuurlijk in de studio met de grootste sterren."

Diepgaande house

House staat bekend als simpele en snelle muziek, maar hoe maak je dat diepgaand? Leona vindt dat een nummer ergens over moet gaan: "Ik ga het niet hebben over 'look at me baby' en 'I'm the best' en dat soort shit. Daar heb ik niks mee en daarom was ik blij met het geschreven nummer over liefde, waarop je kapot kan gaan op de dansvloer."

Albumrelease

Leona Philippo wil het album in juni af hebben, maar dan kan de cd volgens haar niet direct uitkomen. "Dan wordt er nog een marketingplan gemaakt, dus ik hoop begin deze zomer, maar mijn grootste angst is na de zomer. Alles waar ik bang voor ben gaat niet gebeuren, dus ik ga er gewoon voor zorgen dat het voor de zomer uitkomt."

{source}
<iframe width="550" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F94112444"></iframe>
{/source}


Ster advertentie
Ster advertentie