Naar homepage
FunX

De Telegraaf: Balkenende: Nederland wint in finale van Duitsland

  1. Newschevron right
  2. De Telegraaf: Balkenende: Nederland wint in finale van Duitsland
UTRECHT - Premier Jan Peter Balkenende voorspelt dat Nederland wereldkampioen wordt en in de finale definitief afscheid wordt genomen van het 1974-trauma: Nederland verslaat onze oosterburen in de finale. Dat zei de minister-president maandagmiddag in een uitzending van jongerenradiostation FunX. „Nederland wint in de finale van Duitsland. De tijd voor correctie is aangebroken na de verloren finale van 1974", aldus Balkenende.

De premier was maandag samen met minister Agnes van Ardenne en staatssecretaris Medy van der Laan de hele dag op pad en 's middags stond een bezoek aan de jongerenzender op het programma. De bewindslieden kregen een rondleiding over de redactievloer van FunX, die bij RTV Utrecht in het pand zit.

De premier had een interview bij dj Sandra. De premier blijkt een groot voetbalfan te zijn. Hij was aanwezig bij de wedstrijd van Nederland tegen Servië-Montenegro afgelopen zondag en volgende week gaat hij ook naar Nederland - Argentinië. Sandra bedelde of ze mee mocht. „Ik ben een groot fan van Argentinië.” „Dan gaat u mooi niet mee”, diende Balkenende haar van repliek.

Bron: De Telegraaf
Tekst: de redactie
Ster advertentie
Ster advertentie