FunX

Juvat dit jaar in soapserie te zien?

  1. Newschevron right
  2. Juvat dit jaar in soapserie te zien?
Voormalig 'So You Think You Can Dance'-deelnemer Juvat Westendorp heeft de afgelopen tijd niet stilgezeten. De danser gaat zich de komende drie maanden met een groot project bezighouden. Juvat gaat namelijk een rol spelen in een tv-serie. Hij mag nog niet verklappen om welke het gaat. Wel gaf de acteur in spe de volgende hints; de serie is vijf dagen per week te zien en de herhaling kan je zeven dagen per week checken. Volgende week mag Westendorp meer vertellen over zijn acteerdebuut.

Naast het acteerwerk begeeft Juvat zich nog steeds in de danswereld. Hij opent eind van deze maand zijn eigen dansschool in Zaandam. De naam blijft nog even geheim. Het enige wat hij daarover kwijt kon, was dat hij in eerste instantie niet blij was met de naam. Inmiddels heeft hij zich er wel bij neergelegd.

Zo'n 2,5 jaar geleden had hij samen met twee andere mensen ook een dansschool. Ze hielden zich niet alleen bezig mensen dansen, maar ook met voetbal en andere projecten. Ze besloten uiteindelijk allemaal hun eigen weg in te slaan en zich te concentreren op hun eigen specialiteit.

{source}
<iframe width="100%" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F75977187"></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie