FunX

Sarah-Jane: "Ik ben vaker gevraagd om mee te doen aan The Voice"

  1. Newschevron right
  2. Sarah-Jane: "Ik ben vaker gevraagd om mee te doen aan The Voice"

Tijdens de FunX Music Awards 2016 deed Sarah-Jane de backing vocals van artiesten als Jayh, Ronnie Flex en I Am Aisha als onderdeel van de DeuXperience Band. Maar zelf is zij net als collega's Shirma Rouse en Ivan Pirotti ook bezig met haar solocarrière. "Op een gegeven moment wil je het grotere publiek bereiken en dan wordt je bijvoorbeeld gevraagd om mee te doen aan The Voice of Holland."

Mijn pad

Ondanks dat zij bij talentenjachten in trek is, ziet het er niet naar uit dat je binnenkort op Sarah-Jane kan stemmen. "Op dit moment is het mijn pad niet. Als het mij over 30 jaar nog niet is gelukt op eigen kracht, dan is het misschien een optie. De DeuXperience Band bestaat tegen die tijd sowieso nog als het aan mij ligt."

Erykah Badu

Wat zeker is, is dat we nog meer gaan horen van Sarah-Jane. "Op een schaal van 1 tot 10 staat mijn carriere nu bij stap 2. Het gaat mij totaal niet om beroemd te worden. Ik hoef geen Beyoncé te zijn, ik denk niet dat ik daar gelukkig van ga worden. Maar ik zeg altijd dat ik ongeveer hetzelfde zou willen als Erykah Badu. Zij is bekend, maar ze kan nog gewoon over straat."

Ster advertentie
Ster advertentie