FunX

Nyanda met Diana King de studio in

  1. Newschevron right
  2. Nyanda met Diana King de studio in

Het afgelopen weekend waren verschillende sterren uit de Caribbean en Verenigde Staten te gast in de studio. Vanmorgen schoof weer een celebrity aan in de show, namelijk de Jamaicaanse zangeres Nyanda, die je kent van het duo Brick & Lace. Ze is in het land voor een aantal optredens maar ze maakt ook gelijk gebruik van haar aanwezigheid om de studio in te duiken met Giorgio Tuinfort.

Diana King
Nyanda heeft binnenkort ook een studiosessie met Diana King, die je kent van de hit Shy Guy uit 1995. Dit was één van de soundtracks van de film Bad Boys met Will Smith. Nyanda is groot fan van Diana en voelt zich vereerd dat ze met haar idool een nummer gaat opnemen. "She's probably my biggest influence. Seeing a female doing it like that. I just love her swag, I love her hardcore swag and I love the fact that she sings as well. So she is definately one of my idols", vertelde de Jamaicaanse.

Kelly Rowland
Nyanda maakt schrijft niet alleen muziek voor zichzelf. Zo maakt ze samen met haar zussen onder de naam Bloodline songteksten voor andere artiesten. Ze schreven eerder nummers voor onder andere Jennifer Lopez en Christina Millian. De singer-songwriter verklapte in Start dat ze nu voor Kelly Rowland aan het pennen zijn. Het wordt een nummer voor Kelly's aankomende studioalbum.

Seks
Nyanda lanceerde vorig jaar het nummer 'Slippery When Wet'. Ze werd voor het schrijven van dit nummer geïnspireerd door een persoon die ze op dit moment datet. Dat het er heet aan toe gaat tussen hun twee is wel te horen als je het liedje beluistert. Daarnaast bevestigde de zangeres dit ook nog: "For now it's good (het daten), it's slippery and I love sex."


{source}
<iframe width="100%" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/142327913&amp;color=ff5500&amp;auto_play=false&amp;hide_related=false&amp;show_artwork=true"></iframe>
{/source}

Ster advertentie
Ster advertentie