FunX

Akwasi wil meer dan alleen rappen

  1. Newschevron right
  2. Akwasi wil meer dan alleen rappen
Anton Karel, beter bekend als Akwasi, ziet zichzelf niet op z'n 30ste nog in het Nederlands rappen. De 24-jarige mc wil graag ook andere dingen doen. "Ik geloof dat ik een beperkte houdbaarheidsdatum heb als rapper. Je bent niet lang relevant", aldus de rapper van Zwart Licht tijdens FunX Start.

Het lijkt hem leuk om zich ook bezig te houden het regisseren van clips of films. Het liefst wil hij ook nog de grens over om daar een gooi te doen naar een uitdaging voor zijn carrière. "Er is veel meer dan Nederland", vertelt de rapper. Londen vindt hij wel een interessante locatie om in de toekomst het een en ander te ondernemen.

Tolerantie
De rapper van Zwart Licht heeft een bijdrage geleverd aan de nieuwe campagne van SIRE. Tolerantie is het nieuwe thema van de Stichting Ideële Reclame. Hij heeft hiervoor het nummer 'Lekker Gaan' met Rolf de Band opgenomen en gelanceerd.

"Je wordt beïnvloed door je omgeving, je bent met wie je je associeert", aldus Akwasi. De rapper zegt ook intolerant te zijn geweest op de middelbare school. Hij raadt mensen aan om veel te praten omdat dat goed kan helpen bij bepaalde omstandigheden. Zo af en toe is het toch wel in vervelende situaties lastig om tolerant te blijven. Zo verscheen onlangs een jehova getuige voor zijn deur die met een langdradig verhaal aan kwam zetten. Hier twitterde de rapper het volgende over.


Rolf de Band & Akwasi - Lekker Gaan


Beluister het complete interview hieronder terug.

{source}
<iframe width="550" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="http://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F62641134&show_artwork=false"></iframe>
{/source}


Ster advertentie
Ster advertentie