FunX

Best Of 2007: Beslis mee in het Panel

  1. Newschevron right
  2. Best Of 2007: Beslis mee in het Panel

Naast de nieuwe website werkt FunX de komende periode ook aan de afsluiting van het nieuwe jaar. Met een aangepaste programmering tussen kerst en oud & nieuw, maar ook aan de terugblik op 2007. Misschien kun je je de Best Of 2006 campagne nog wel herinneren van vorig jaar.

De Best Of 2007 wordt samengesteld met verschillende Top 5 en Top 10 lijstjes in de categorie├źn Music, Artists, Events,

Videos, Topics en Nieuws. De samenstelling vind plaats door de statistieken van afgelopen jaar van http://www.funx.fm/, en natuurlijk speelt het FunX Panel een grote rol! Panelleden bepalen de volgorde in veel lijstjes en kunnen hun mening geven die straks gepubliceerd wordt op http://www.funx.fm/.


De door jou samengestelde Top-lijstjes hoor je tussen kerst en oud & nieuw ook terug op de radio. Dus houd FunX in de gaten!


Wil jij ook meebeslissen over de Best Of 2007? Meld je dan heel snel aan voor het FunX Panel, vul de intake vragenlijst in, en dan krijg je binnenkort al de uitnodiging in je mailbox om ook je mening te geven. Beslis mee over jouw Best Of 2007!

Ster advertentie
Ster advertentie