FunX

Nu gaan we écht allemaal dood!

  1. Newschevron right
  2. Nu gaan we écht allemaal dood!
Eigenlijk gingen we afgelopen zaterdag allemaal dood. Maar nu blijkt dat we nog leven heeft Harold Camping * no toiletrol * zijn berekening nog eens overnieuw gedaan en zegt hij nu dat we 21 oktober écht allemaal dood gaan. In 1994 zou Jezus volgens hem ook al een keer terugkomen, maar dit keer heeft hij het goed berekend.

Problemen

Om alvast in te komen en aantekeningen te maken zond RTL gisteravond de film "2012" uit. Nu de as van IJsland vers over ons heen trekt, de grootste droogte ooit in Nederland huishoudt en de halve wereld oorlog heeft, begint het er inderdaad op te lijken dat het niet zo goed gaat.

Nog nooit was het orkaanseizoen zo heftig in Amerika als nu. Japan geeft licht in het donker. Meerdere vulkanen staan op springen. Bacteriën hebben massaal schijt aan anti-biotica. Met een beetje pech komt er binnenkort een meteoor op bezoek die niet mis schiet.

Bijen

Vogels vallen met z'n allen dood uit de lucht en er waren nog nooit zo weinig bijen als nu. Zonder bijen geen bestuiving. Zonder bestuiving geen nieuwe planten en zonder planten geen zuurstof. Het ergste is dat het allemaal de schuld is van de Illuminati.

Het is waarschijnlijk maar beter dat we allemaal stoppen met school en vrijnemen voor die laatste paar maanden. Als we dan vertrekken met dezelfde big bang als die ons ooit heeft gemaakt, laten we dan in ieder geval feestend ten onder gaan.

Ster advertentie
Ster advertentie