FunX

Kom naar 'FunX: Debt Talk' en strijd mee tegen schuldenprobleem

  1. Newschevron right
  2. Kom naar 'FunX: Debt Talk' en strijd mee tegen schuldenprobleem

Heb je schulden? En lijkt het alsof er geen licht is aan het einde van de tunnel? Je bent niet de enige! Het schuldensysteem is fucked up en daarom organiseert FunX op 6 februari een Debt Talk in het Paard in Den Haag. Verschillende betrokkenen delen hun verhalen on stage: van jongeren met schulden en andere ervaringsdeskundigen tot beleidsmakers en deurwaarders. Ook special guests Qucee, Des Balentien en Bart van Houten (Van Klasse) zijn aanwezig.

Debt Talk

Tijdens de Debt Talk gaan jongeren en instanties met elkaar in gesprek over de schuldenproblematiek in Nederland. Hoe voorkom je problemen met toeslagen? Hoe zit het met de absurde verhogingen die de overheid oplegt bij een betaalachterstand? En wie is er verantwoordelijk als het gaat om het leren omgaan met geld? Verschillende politici, waaronder Marijke van Beukering (D66), Tunahan Kuzu (DENK) en Jasper van Dijk (SP), zijn aanwezig om hierover te discussiƫren.

Schuldenmarkt

Ook is er ruimte om vragen te stellen en een rondje te lopen op de schuldenmarkt, waarbij je bij verschillende maatschappelijk werkers terechtkunt voor hulp of om je verhaal te delen. Het blijft natuurlijk een FunX-event, dus ook lekker eten en muzikale intermezzo's zullen niet ontbreken. Het debat wordt afgesloten met een gezellige borrel.

Aanmelden

De Debt Talk vindt plaats op 6 februari van 17:00 tot 21:00 uur in het Paard in Den Haag. De aanmeldingen zijn gesloten.

Ster advertentie
Ster advertentie