FunX

Bizzey geeft liefdesadvies over chicks fixen en twerken!

  1. Newschevron right
  2. Bizzey geeft liefdesadvies over chicks fixen en twerken!

Bizzey is één van de smoothste en gelukkigste papi's in de scene, dus voor liefdesadvies is hij je go-to-guy. Dat bleek ook bij Hotline Bling. Giorgio en Vanessa vroegen hem in Turn Up! liefdesadvies voor een luisteraar die een leuke Spaanstalige meid leerde kennen tijdens ADE, maar zelf geen woord Spaans of Engels kan.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Afstappen!

"Stap op haar af!" adviseerde Bizzey al snel. "Vroeger chanterde ik meiden in de supermarkt door op ze af te stappen." De taal mag volgens hem ook geen barrière zijn dankzij Google Translate. "Volg altijd je hart, je hebt niets te verliezen. Nu praat je met mij, terwijl je met haar had kunnen praten. Gekke downgrade."

Twerkadvies

Shelley wil twerken en losgaan, maar zegt dat ze nog niet goed genoeg kan. Daarom vroeg ze Bizzey om advies hoe ze beter in twerken zou kunnen worden. Hij had zijn antwoord al klaarstaan: "Schaam je niet en doe je ding. Oefening baart kunst. Ze zeggen dat je na tienduizend uur specialist wordt. Dus als je tienduizend uur met je vriendinnen naar fissa's van mij gaat, dan ben je specialist in twerken!"

Ster advertentie
Ster advertentie