FunX

Bilal Wahib en Hef praten over nieuwe film 'De Libi' en ladies impressen

  1. Newschevron right
  2. Bilal Wahib en Hef praten over nieuwe film 'De Libi' en ladies impressen

Bilal Wahib en Hef waren gisteren in the building tijdens Start met Fernando om te praten over hun nieuwe film De Libi die op 13 juni uitkomt. Naast de film werd ook over persoonlijke dingen gepraat en dat zorgde voor wat funny ass momenten.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

De film

De Libi gaat over drie jongens die veel spijbelen en denken geen school nodig te hebben om het te maken in het leven. Uiteindelijk komen ze drie leuke chicks tegen en om die te impressen willen ze de Amsterdamse club Jimmy Woo binnenkomen. Daar komen ze Hef tegen en dan begint de gekke shit.

"Als ik zulke dingen moet doen dan ga ik gewoon naar Pornhub."

Hef = Hef

In de film speelt Hef zichzelf, iets wat hij niet makkelijk vond. “Het is moeilijk als iemand zegt: ‘Speel Hef’", lacht Hef. Bilal is in ieder geval onder de indruk: “Hij komt gewoon de set op, hij is gewoon zichzelf. Hij moest ook zichzelf spelen, daar niet van, maar dat heeft hij perfect gedaan.”

impress

Zoals gezegd willen de drie boys in De Libi indruk maken, maar hoe ver zouden Bilal en Hef zelf gaan om een lady te impressen? Rozen brengen op werk of nieuwe Louboutins kopen gaat in ieder geval te ver. “Als ik zulke dingen moet doen dan ga ik gewoon naar Pornhub”, zegt Hef. “Zulke dingen gaan echt te ver.” Bilal gaat helemaal stuk door Hef en is het met hem eens. Check de YouTube-video voor de beelden!

Ster advertentie
Ster advertentie