FunX

Roué Verveer start six-pack actie

  1. Newschevron right
  2. Roué Verveer start six-pack actie
Roué Verveer is een actie gestart om mensen aan een six-pack te helpen. Hij heeft hiervoor een de Facebook-pagina 'plattebuikindecember' aangemaakt. Hierop gaat zijn personal trainer Jermain Miller, onder andere bekend van het onderdeel 'Move Your Es' van de Zo!Raymann show, elke dag tips posten. Miller gaat ook filmpjes opnemen om mensen te helpen hun doel te bereiken. Op 1 september gaat de actie van start. De komediant vertelde tijdens FunX Start dat het doel is dat mensen uiteindelijk in december een platte buik moeten hebben.

"Vorig jaar ben ik op 1 september begonnen met het project #plattebuikindecember. Op 15 dec heb ik toen de voor en na foto's laten zien. Ik was heel tevreden over het resultaat. Dit jaar ga ik weer beginnen op 1 september. Wie doet er mee? Gewoon vanaf die dag gezonder eten, meer sporten en op die manier op 15 december een paar kilo's eraf hebben", aldus Roué op Facebook. Mensen die de pagina volgen kunnen een foto plaatsen waarop te zien is dat ze aan het trainen zijn. Ze maken hierdoor kans op een photoshoot bij fotograaf Raul Nijhorst.

{source}
<iframe width="100%" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="http://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F57042343&show_artwork=false"></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie