FunX

Steffen Morrison best geklede man Nederland?

  1. Newschevron right
  2. Steffen Morrison best geklede man Nederland?
Steffen Morrison is door mannenblad Esquire genomineerd voor 'Best Geklede Man' van het jaar. Naast de zanger zijn ook onder meer rapper Sef en Ronald Plasterk hiervoor genomineerd.

De zanger heeft een heel specifieke smaak als het op mode aankomt. "Ik hou van de presentatie die de Motown artiesten vroeger hadden, die waren altijd sharp looking dressed", aldus Morrison tijdens FunX Start. "Waar ik ook van hou is een stukje edgyness, dat kan je een beetje vergelijken met het dandy gevoel van de jaren 20. Dandy is iemand die zich helemaal uitdost met mooie vette kleuren. Een beetje een pimp maar net niet", voegde hij er nog aan toe.

Hulp
De zanger heeft naar eigen zeggen hulp gekregen bij het bedenken van de hele stijl. Het bedrijf van zijn vriendin, die styliste is, heeft hierbij geholpen. Morrison denkt dat hij kans maakt om te winnen omdat zijn stijl uniek is: "Wat ik doe aan stijl, dat doet niemand. Het is een stijl die heel vooruitstrevend is en dat is iets wat je niet snel ziet in het Nederlandse straatbeeld. Het is nieuw en uniek en niet dat saaie driedelig corperate pakje, het is effe iets meer." Op vier december wordt de winnaar van Esquire's Best Geklede Man bekend gemaakt.

Mannen & fashion
Steffen vindt dat mannen wel meer mogen doen met fashion: "Ik denk dat wij mannen ook wel effe mogen durven om ons te laten zien in fashion. We durven in huis steeds meer te laten zien, maar op straat houden we ons in. Ik denk dat we dat moeten veranderen."

{source}
<iframe width="100%" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="http://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F65341683%3Fsecret_token%3Ds-sE6H0&show_artwork=true&secret_url=true"></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie