FunX

Tjardo Vollema (21) mag zich de mooiste man van Nederland noemen

foto: Sacha van Manen
  1. Newschevron right
  2. Tjardo Vollema (21) mag zich de mooiste man van Nederland noemen

Er wordt wel eens gezegd dat mooie mensen het makkelijker hebben in de samenleving. Als dat echt zo is, krijgt Tjardo Vollema het een stuk makkelijker, want de 21-jarige mag zich een jaar lang de mooiste man van Nederland noemen. Dat werd afgelopen zaterdag bepaald tijdens de finale van Misters of The Netherlands. Vanochtend vertelde Tjardo in Start met Fernando meer over hoe hij 31 mannen achter zich liet.

Tjardo (21) mag zich een jaar lang de mooiste man van Nederland noemen!

Bericht via Instagram

Aanvankelijk deed de twintiger nog niets met misterverkiezingen. Na een bericht via Instagram ontvangen te hebben, begon hij er toch serieus over na te denken. "Op voorhand deed ik nog niks met fotoshoots ofzo, totdat ik een berichtje kreeg via Instagram. Daarna heb ik een beetje overlegd met vrienden en familie en die zeiden al snel: 'doe het gewoon, je hebt niks te verliezen'. Uiteindelijk heb ik het gewoon gedaan en ik heb er uiteraard geen moment spijt van gehad", aldus Tjardo.

Dat hij de juiste keuze heeft gemaakt valt natuurlijk niet te betwisten, maar dat hij de mooiste man van Nederland is heeft Tjardo niet alleen maar te danken aan zijn looks. Zo zegt hij dat de jury op basis van meerdere criteria bepaalt wie de 'mooiste' man wordt. "Je moet natuurlijk in shape zijn, je moet een goed hoofd hebben, je loopje op de catwalk moet in orde zijn en je moet ook een voorbeeld zijn voor andere mannen."

Quote

Het is belangrijk dat je niet naast je schoenen gaat lopen.

Tjardo

"Goed voor je ego"

Hoewel zijn overwinning er voor zorgt dat zijn telefoon roodgloeiend staat en hij op Instagram ook veel belangstelling geniet van de dames, blijft Tjardo nog steeds met beide voeten op de grond staan. "Mijn mobiel is nog steeds aan het trillen en ik moet veel berichten nog beantwoorden. Natuurlijk is het goed voor je ego, maar het is belangrijk dat je niet naast je schoenen gaat lopen." Desondanks ontkent hij niet dat de dames waar hij nu aandacht van krijgt een stuk aantrekkelijker zijn dan voorheen. "Qua uiterlijk komen er nu wel mooiere dames op mijn pad dan eerst."

Internationale misterverkiezingen

Het avontuur stopt voor Tjardo niet met het winnen van de finale van Misters of The Netherlands. Zo zegt hij momenteel klaargestoomd te worden om Nederland te gaan vertegenwoordigen in internationale misterverkiezingen.

Ster advertentie
Ster advertentie