FunX

FOTO'S/VIDEO'S: De FunX DiXte 1000 was vet..moddervet!

  1. Newschevron right
  2. FOTO'S/VIDEO'S: De FunX DiXte 1000 was vet..moddervet!
FOTO'S/VIDEO'S: Het was moddervet! De FunX DiXte 1000 van 2014 is een feit. Een week lang werd er afgeteld van #1000 naar #1 met de tofste FunX tracks. De DiXte 1000 werd afgetrapt met Home van Naughty Boy ft. Sam Romans maar de echte winnaar is Mr. Probz. Hij staat op de eerste plek met zijn wereldwijde hit Waves.Artiesten
Vind je het jammer dat de DiXte 1000 er weer op zit? Niet getreurd, want hier kan je alle leuke highlights terugvinden. In de avonduren met Morad & Shay en de Afterlounge met Hassan en Daan, was het een in- en uitloop van artiesten. Zo werd de studio platgelopen door o.a. Gio, Rochelle, Jayh, Broederliefde, Ir-Sais, D-Rashid, Keizer en nog veel meer artiesten.

Er was ook flink wat nieuwe muziek te horen. Gio primeurde de track Ik wil Jou ft. Keizer:DiXte 1000 Unplugged
De FunX artiesten houden er wel van om een beetje geprikkeld te worden. Morad & Shay wisten daar wel raad mee! Als je bijvoorbeeld Jayh, Gio, Michael Bryan of Rochelle een nummertje laat coveren, dan krijg je dit:

Live in the mix
Donderdagavond zat de FunX DiXte 1000 stemming er extra goed in. D-Rashid kreeg iedereen aan het dansen toen hij spontaan achter de FunX draaitafels ging staan.Tijdens de DiXte 1000 ladiesnight ging Lady Bee ook live in de mix!
#DiXte1000 op social media
Op Facebook, Twitter en Instagram was de #DiXte1000 natuurlijk ook te volgen. Hierdoor kreeg je te zien en horen wat er zowel voor als achter de schermen gebeurde.De DiXte Afterparty
Zaterdagavond werd de muzikale week afgesloten met De DiXte Afterparty in Hotel Arena in Amsterdam. Je kon de hele week exclusieve kaarten winnen voor dit vette feestje. Kon je er niet bij zijn? Dan had je FunX.nl en 101 TV om live mee te kijken. Live on stage stonden DJ Franck, DJ Lorenzo, Gio en Keizer en Encore DJ's Prime & Waxfiend. Samen met de FunX-DJ's en het enthousiaste publiek maakten ze er onvergetelijke avond van. Bekijk de foto's!Thanx!
FunX bedankt jou voor het stemmen, de leuke reacties en voor het luisteren en kijken naar de FunX DiXte 1000. Ook bedanken we de artiesten die langs zijn gekomen in de studio en die hebben opgetreden tijdens de DiXte Afterparty en iedereen die de DiXte 1000 mede mogelijk heeft gemaakt!

Volgend jaar zijn we er weer met een dikke vette stemlijst! ;-)

Ster advertentie
Ster advertentie