FunX

1 april kikker in je bil!

  1. Newschevron right
  2. 1 april kikker in je bil!

1 april kikker in je bil. Of te wel Wilders wordt Burgemeester van Den Helder! 1 april de dag waarop grappen geoorloofd zijn! Maar wanneer en waarom is deze grappige dag is ontstaan, hoor je vanavond in Forum.Lees hier wat de show je vandaag nog meer te bieden heeft.


Jongeren tegen de vergrijzing
De Nederlandse jongeren komen in ‘opstand’ tegen de oude generatie. Jongeren willen niet draaien op voor de vergrijzing. De kosten van de vergrijzing onterecht alleen op het bordje van de jongeren worden gelegd. Vanavond de Nationale Jeugdraad aan de telefoon over de campagne “Let’s Go Dutch”.

Krantenboys

Een 8-delige serie die het werk van krantenjongens in een ander daglicht moet zetten. Veel mensen denken namelijk dat het rot werk is. Vanavond in Forum alles over kranten bezorgen.


Jongerentakken
Jongeren zijn niet betrokken bij de politiek. Jongeren worden niet altijd bereikt. Vandaar dat er sinds een jaar of 7 jongerenparticipatie erg belangrijk is geworden. Hiermee zijn er ook verschillende jongeretakken van instellingen geboren. Vanavond in Forum het antwoord op de vraag hoe zinvol zijn deze jongerentakken.


Game-world

Als je denkt aan gamers, denken veel mensen aan de nerdy types die in hun kamertjes non stop gamen. Nieuwe ontwikkelingen opkomst
Ster advertentie
Ster advertentie