FunX

Festivalweekend: FunX 8 & 9 augustus live vanaf Appelsap en Latin Village!

  1. Newschevron right
  2. Festivalweekend: FunX 8 & 9 augustus live vanaf Appelsap en Latin Village!

Nu het 100 procent zeker is dat Appelsap in het Flevopark doorgaat, is het natuurlijk tijd voor wat extra info. Het is niet alleen een festivalweekend voor jou, maar ook voor FunX. Zaterdag 8 augustus staat de mobiele radiostudio van FunX op Appelsap en zondag 9 augustus is Latin Village in Spaarnwoude aan de beurt!

Kan je niet op één van de festivals zijn, dan is inschakelen op FunX een geweldig idee! Geniet zaterdag mee van het Appelsap Fresh Music Festival van 16.00 - 23.00 uur. Zondag staat jouw radio in het teken van Latin Village van 13.00 - 23.00 uur.

Social media

Ook via de FunX Facebookpagina, Twitter, Instagram en Snapchat (funxfm) is alles live te volgen. Als je wel gaat naar één van de festivals, holla naar de FunX dj's in de studio!

Antilliaanse feesten!

Op 7 en 8 augustus staat Hoogstraten weer op z'n kop met de Caribische en Zuid-Amerikaanse gezelligheid van Antilliaanse Feesten. De FunX beeldcrew legt de leukste momenten vast om een toffe beeldreportage te maken. Hou funx.nl daarvoor goed in de gaten, want ook nagenieten doe je hier!

Dikke line-up

De drie festivals hebben een line-up waar je u tegen zegt. Appelsap krijgt hoogbezoek van onder andere Mobb Deep, Adje en New Wave. De hoeveelheid artiesten die Latin Village leuk gaan maken, zijn niet op één hand te tellen. Je kan in ieder geval genieten van Gregor Salto, Glow in the Dark, Johnny 500, ChildsPlay en Lady Bee. Maar de programmering van Antilliaanse Feesten staat ook als een huis met o.a. Grupo Niche, Kes The Band, Mr. Vegas en Toby Love.

Voor elk wat wils dit weekend!

Ster advertentie
Ster advertentie