FunX

Raffaëla wordt het gezicht van de Gay Pride

  1. Newschevron right
  2. Raffaëla wordt het gezicht van de Gay Pride
Raffaëla Paton wordt het gezicht van de komende Gay Pride en daar is ze trots op. Daar hoort natuurlijk ook een speciale anthem bij die ze zelf geschreven heeft. De zangeres vertelde vanmorgen in Start dat de track 'Proud To Be Me' heet en binnenkort uitkomt. "Op 3 augustus ga ik dat overal zingen en blèren."

Dat Raffaëla het gezicht wordt van het evenement betekent dat ze op de eerste boot komt te staan, veel optredens gaat doen en dat haar foto op grote billboards in Amsterdam te zien zal zijn.

Playboy

Ook vertelde Raffaëla Paton vanochtend dat ze in gesprek is met de Playboy. De zangeres weet nog niet of het gaat gebeuren, maar dat wacht ze gewoon af. Bij FunX maakte Raffaëla op 20 februari de grap dat ze zelfs voor een tientje in de Playboy wilde staan. Shownieuws pakte het nieuwtje op en bracht haar in contact met het tijdschrift. Toch is de zangeres voorzichtig, want inmiddels hebben meerdere partijen hun interesse in haar getoond.

FunX interview met Raffaëla

{source}
<iframe width="550" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F81741765%3Fsecret_token%3Ds-GCHQD"></iframe>
{/source}

Ster advertentie
Ster advertentie