FunX

Tine Cappelle's werd door Armani gestimuleerd te ondernemen

  1. Newschevron right
  2. Tine Cappelle's werd door Armani gestimuleerd te ondernemen
Na een jarenlange carrière als model, was Tine Cappelle (40) bij lingerieontwerpster Marlies Dekkers verantwoordelijk voor de Sales en Marketing. Na een reorganisatie daar besloot Tine haar eigen lingeriebedrijf Tibafashion te beginnen. Sinds 2007 is ze de exclusieve Nederlandse importeur van de lingerie van het modemerk Emporio Armani. In Hi5 zocht Tine zondag een Sales en Marketing-stagiair.

Catwalk
Op haar zestiende rolde Tine via haar moeder het modellenvak in. Ze reisde veel en liep over catwalks van modeshows tijdens Fashionweeks, maar vond het toch een leeg bestaan. Toen Tine haar man leren kennen, besloot ze te stoppen met modellenwerk. Ze verhuisde van België naar Nederland, maar bleef wel in de modebranche werken. Tot 2005 deed ze de Sales en Marketing bij Marlies Dekkers.

Eigen onderneming
Daarna begon ze voor zichzelf, ze werd agent van verschillende lingeriemerken. Tine wist in het begin niet zo goed hoe ze een eigen bedrijf hebben moest aanpakken, maar een belletje van Emporio Armani in 2007 veranderde alles. Tine werd gevraagd exclusieve importeur te worden van hun lingerie in Nederland.

Verhuizen

Ze reisde meerdere keren naar Italië om te onderhandelen en dat pakte goed uit, want waar Tine in 2007 een jaaromzet had van 30.000 euro, is die nu verveelvoudigd tot 2 miljoen euro. Hoe Tine dat voor elkaar heeft gekregen, wat haar omgeving ervan vond dat ze voor zichzelf begon en hoe het was om België in te ruilen voor Nederland, vertelde ze zondag 4 december in Hi5 tussen 17 en 19 uur.

Solliciteren
Ook was ze voor Tibafashion per direct op zoek naar een Sales en Marketing-stagiair. In Hi5 heb je zoals elke week kunnen reageren op de vacature. Beluister de show terug om te horen wie de baan uiteindelijk heeft gekregen!

Hi5 met Tine Cappelle van Tibafashion:
{wmaremote}http://cgi.omroep.nl/cgi-bin/streams?/funx/on_demand/alle_edities/hi5/hi5_201112041700.wma{/wmaremote}
Ster advertentie
Ster advertentie