logo
FunX

Maak positiviteit je prioriteit bij FunX!

  1. Newschevron right
  2. Maak positiviteit je prioriteit bij FunX!
Weg met alle negatieve discussies die de afgelopen tijd de boventoon hebben gevoerd in de samenleving. Vandaag, op vijf december, geeft FunX extra liefde aan iedereen. Precies een jaar geleden overleed inspirator Nelson Mandela op 95-jarige leeftijd. Hoewel hij er niet meer is, is zijn gedachtegoed van verdraagzaamheid en harmonie nog ontzettend belangrijk.

Het wordt een extra positieve en inspirerende dag op je radio! Ook jij kan daaraan bijdragen. Deel jouw wijsheid via de FunX App, Facebook, Twitter en Instagram met #FunX. Maar check eerst even de video van FunX-reporter Yahia hieronder:Inspiratie genoeg!
Naast Mandela zijn er ook genoeg andere mensen die je kunnen inspireren. Hieronder een aantal voorbeelden van inspirerende sprekers vandaag de dag.

"You're perfect for the heart that's meant to love you" - Trent Shelton

De filmpjes van de 30-jarige Trent uit Amerika zijn razend populair. Zijn video's vallen onder de naam RehabTime. Deze jongeman leeft simpelweg om anderen te inspireren."Someone who lives to inspire others....everything else is irrelevant."“When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you’ll be successful” - Eric Thomas

Eric ofwel de 'Hip Hop preacher' deed in het verleden aan American Football, maar zet zich nu onder andere in als jongerenactivist. De zogenoemde Hip Hop preacher motiveert jongeren met veel energie om wat moois van hun leven te maken.Ster advertentie
Ster advertentie