FunX

9/11 en haar ware toedracht

  1. Newschevron right
  2. 9/11 en haar ware toedracht
Volgens de officiele rapporten zitten Osama Bin Laden en zijn 19 rovers achter de "aanslagen" van 11 September 2001. Toch zijn er steeds meer sceptici die beweren dat het officiele rapport BOMvol fouten staat.

Wat als het officiele rapport nu één grote 'conspiracy' is en de waarheid ergens in het midden ligt tussen een machtswellustige politieke elite en een land dat op de rand van haar afgrond staat en wel een oorlog in Irak en één in Afghanistan kan gebruiken?

In de studio ontvangt Manu Julian van We Are Change Holland en samen met Mark Dermul, redacteur van Belgium911.be en schrijver van het boek ´De mythe van de 21ste eeuw´ ontmantelen ze de grootste fouten uit het officiele rapport.

In het tweede uur spreekt Manu met Frank Ho, de redacteur van de rijkgevulde website www.waarheid911.nl over hoe critici vaak bij voorbaat al worden weggezet als complotdenkers, maar ook over de rol die de media speelt in de berichtgeving over die alternatieve realiteit.

Maar als 9/11 nu een insidejob was, hoe zal het dan de geschiedenisboeken in gaan? Manu vraagt het aan historicus en journalist Roelof Bouman. Joost van Kersbergen dropt voor de tweede keer zijn spook en zondert daarbij niemand uit!



Download show

{audio}http://download.omroep.nl/funx/ondemand/lijn5/lijn5_201009122100.mp3{/audio}
Ster advertentie
Ster advertentie