FunX

Vlogger Ricardo Ricardo: "Na mijn 'schaamhaarvlog' ging het los"

  1. Newschevron right
  2. Vlogger Ricardo Ricardo: "Na mijn 'schaamhaarvlog' ging het los"

Vlogger Ricardo Ricardo staat in Amsterdam bekend als díe 'doorbitch' en van tv zou je hem kunnen herkennen van de Gouden Kooi. Maar tegenwoordig pakt hij op Facebook me zijn video's meer dan 100.000 views.

Vanmorgen was hij te gast bij Fernando en sprak over onder andere zijn 'schaamhaarvideo' die ervoor heeft gezorgd dat hij overal herkend wordt.

Rooie oortjes

Naast op zijn eigen Facebook en Youtube-account is Ricardo binnenkort op meerdere online kanalen te vinden. Aan Fernando verklapte hij: "Ik ga een online kennisquiz presenteren, samen met jouw collega's Morad & Shay. Dus dat wordt heel leuk."

Ook gaat Ricardo meer delen over zijn eigen levenservaringen in zijn aankomend boek. "Ik ben mij inmiddels ervan bewust dat ik geen doorsnee leven heb gehad en iedereen zei steeds tegen mij dat ik het op papier moet zetten. Uiteindelijk heb ik dat gedaan en liet een vriend van mij het aan een uitgever zien. Zij zeiden meteen dat ze het wilden hebben. Ik denk wel dat je er 'rooie' oortjes van krijgt."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van het FunX nieuws? Stuur dan een WhatsApp'je met FUNX AAN naar 06 22 97 48 23. En meld je aan voor onze updates!

Ster advertentie
Ster advertentie