FunX

'Liever op vakantie dan geld verdienen'

  1. Newschevron right
  2. 'Liever op vakantie dan geld verdienen'
Rond de zomervakantie moet je een flinke knoop doorhakken. Ga je de vrije weken benutten om geld te verdienen of ga je lekker op vakantie? Een combinatie is natuurlijk ook mogelijk. Het kan ook zijn dat je je wil voorbereiden op een nieuwe opleiding of baan en daarom thuis blijft. Dat je een keuze moet maken, is één ding dat zeker is. Waar kies jij deze zomer voor en waarom?

Stelling

Op FunX.fm, Facebook.com/FunXFM en de FunX-app stond de stelling: 'Ik ga liever werken dan vakantie vieren'. Zo'n 68% van de stemmers was het oneens met de stelling. Kortom, ze gaan liever op vakantie. Maar waar haal je al het geld dan vandaan?

Reacties

Joyce: Ik werk een paar weken en ga dan een paar weken op vakantie van m'n werkgeld.
Kemal: De zomervakantie moet je gebruiken om te ontspannen. Vaak heb je het nodig.
Furkan: Ik heb de afgelopen drie zomers ook gewerkt. Het geld is heerlijk en je maakt nieuwe vrienden.
Dominique: Gewoon hard werken en in december op vakantie gaan als het hier koud is.
Cheralda: Als je het hele jaar doorwerkt naast je studie, moet je wel rekening houden met DUO. Als teveel verdient moet je geld terug betalen.


CritiX

In de radioshow sprak Q-Bah o.a. met zanger Gio (#1 in de XChart ben Bonnie & Clyde) die momenteel in Marrakech is voor een welverdiende vakantie. Met wie is hij daar en waarom had hij een vakantie nodig? Check het hier!

{source}
<iframe width="550" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="http://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F49024832&show_artwork=true"></iframe>
{/source}

CritiX met Q-Bah is er van maandag t/m donderdag van 21.00 tot 23.00 uur op FunX.
Ster advertentie
Ster advertentie