FunX

Sharon Doorson onzeker over schrijfkunsten

  1. Newschevron right
  2. Sharon Doorson onzeker over schrijfkunsten
Sharon Doorson bracht onlangs de videoclip van Killer uit en kort daarop volgde het gelijknamige album. Vanochtend in Start vertelde ze dat de cd een maand eerder zou uitkomen, maar uitgesteld is omdat ze het niet wilde afraffelen. "Beter dat het iets later uitkomt met een goed resultaat."

Onzeker

Het nummer ‘Never Let Me Go’ is speciaal voor Sharon, omdat ze het zelf heeft geschreven voor haar vriend Bruno. Het bleef bij één zelfgeschreven track voor het Killer-album, omdat de zangeres niet zo zeker is van haar schrijfkunsten. Gelukkig is ze niet onzeker als het om haar zangkunsten gaat, anders hadden we vanochtend in Start nooit een liveoptreden van het nummer Bad Medicine kunnen horen.

{source}
<iframe width="550" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F96572785&amp;color=ff6600&amp;auto_play=false&amp;show_artwork=false"></iframe>
{/source}

Opgegeven

Het scheelde niet veel of we hadden Sharon Doorson nooit meer op het podium gezien. De zangeres van de FunXhits Fail In Love en High On Your Love vertelde Fernando dat ze haar muziekcarrière bijna had opgegeven voor een ex. Die hoeft ze dan ook nooit meer te zien. "De muziekwereld is een mannenwereld en daar kon iemand niet zo goed tegen," zegt Sharon. Daarom besloot ze om haar ex te laten varen en te kiezen voor haar muziekcarrière.

Zangles en Pools

Sharon gaf vanochtend in Start ook een korte zangworkshop aan Fernando. Als tegenprestatie kreeg ze een lesje Pools van de FunX-dj, omdat ze gevraagd is voor een Poolse televisieshow. Wil jij net zo goed leren zingen als Sharon of heel hard lachen? Luister het gesprek hier dan terug!

{source}
<iframe width="550" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F96574443"></iframe>
{/source}

Doorbraak in USA

Sharon's doorbraak in de Verenigde Staten moet nog plaatsvinden, maar ze is al een stapje dichterbij. Haar single ‘I Can’t Live Without You’ is een samenwerking met de populaire dj Mischa Daniels. Morgen schieten ze de nieuwe videoclip: "We gaan een beetje een film-achtige clip maken, met heel veel camera’s."

{source}
<iframe width="550" height="413" src="http://www.youtube.com/embed/7zKCyyVgEis" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie