FunX

Het muzikale dagboek van Keizer: Karma

  1. Newschevron right
  2. Het muzikale dagboek van Keizer: Karma
“Vanaf het moment dat ik wist dat het zou gebeuren, was ik al een beetje nerveus eigenlijk”, dat zei rapper Keizer ofwel Rozelsky vanmorgen in Start. Op 17 september releast hij zijn debuutalbum Karma. De dag daarna is de releaseparty in de Bitterzoet in Amsterdammet onder andere Bokoesam en Kraantje Pappie.

“Dat de fans er nog steeds zijn na de tijd dat ik niks meer heb uitgebracht.” Keizer is ze erg dankbaar. Zijn kersverse album, waarop de single Liever Alleen staat, geeft je een kijkje in zijn leven. Fernando liet de tracks Geen Matties Meer, Spijt en Papa Houdt Van Jou, voor het eerst on air horen.



Dichter bij Rozelsky
Het nummer Geen Matties Meer gaat over vrienden die niet loyaal zijn. “Het kan bijvoorbeeld om vrouwen gaan, maar ook om geld. Dit nummer heb ik eigenlijk geschreven vanuit het perspectief van iemand anders, waarbij ik iets fout heb gedaan. Ik heb eigenlijk iemand geflasht.”

Papa Houdt Van Jou is geschreven voor het eerste dochtertje van Keizer. “Ik zat in detentie toen zij geboren werd. Ik mocht niet op verlof, omdat we niet konden aantonen dat er een relatie was tussen mij en de moeder.” Dezelfde dag heeft de rapper een tattoeage laten zetten met de naam van zijn dochter. Haar naam bleek achteraf verkeerd geschreven.



Volgende single
Na Liever Alleen kondigde Keizer bij Fernando aan dat zijn volgende single Spijt gaat worden.



Ster advertentie
Ster advertentie