FunX

Meet 'De Fukkers'

  1. Newschevron right
  2. Meet 'De Fukkers'
De Fukkers is het nieuwste programma op Veronica waar vier vrienden elkaar lopen te fukken. Elk persoon is een keer de klos en moet een rotopdracht uitvoeren. Diegene krijgt via een oortje ingefluisterd wat hij of zij moet doen en zeggen tegen een vreemd persoon. De persoon die aan het einde van de show de meeste uitdagingen heeft verloren, moet de meest vernederende opdracht uitvoeren.

{source}
<object height="81" width="100%"> <param name="movie" value="https://player.soundcloud.com/player.swf?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F41759660"></param> <param name="allowscriptaccess" value="always"></param> <embed allowscriptaccess="always" height="81" src="https://player.soundcloud.com/player.swf?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F41759660" type="application/x-shockwave-flash" width="100%"></embed> </object>
{/source}

Twee van de vier vrienden, Jay Boske en Sjaak van Es, schoven vanochtend aan in FunX Start om over hun ervaringen in de show te praten met Fernando. De Fukkers is volgens Jay niet te vergelijken met een programma als Bananasplit: "Ik probeer echt Tes te fukken'". Lachend neemt Sjaak het over en zegt: "We fukken elkaar en dat maakt het eigenlijk mooier" .

Volgens Boske en Van Es is de uitdaging voor Tes het makkelijkst. Volgens het duo komt ze makkelijker weg met de opdrachten omdat ze vrouw is. Jay kwam eerder bijna in de problemen omdat hij een man op straat zo lang mogelijk moest omhelzen. Hij koos er uiteindelijk voor om de agressieve man niet te omhelzen. Een andere grens ligt voor Jay bij het zoenen van een man. "Nee joh doe normaal gek!", antwoordde hij op de zoen-vraag van Fernando.

{source}
<object height="81" width="100%"> <param name="movie" value="https://player.soundcloud.com/player.swf?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F41759239"></param> <param name="allowscriptaccess" value="always"></param> <embed allowscriptaccess="always" height="81" src="https://player.soundcloud.com/player.swf?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F41759239" type="application/x-shockwave-flash" width="100%"></embed> </object>
{/source}De Fukkers is elke maandag te zien op Veronica om 21.30 uur

Ster advertentie
Ster advertentie