FunX

"Mr. Probz goed voorbeeld van de artiest die je moet zijn"

  1. Newschevron right
  2. "Mr. Probz goed voorbeeld van de artiest die je moet zijn"
"Voor moderne artiesten is het heel erg belangrijk om een echt plan te maken, een ondernemer te zijn. Hoe ga je jezelf neerzetten en hoe kan je gebruik maken van de internationale markt." Hip Hop-journalist Saul van Stapele, en nu ook creative director van Rotterdam Beats, vertelde vanochtend in Start meer over het evenement dat 14 en 15 november plaatsvindt.

"Aan de ene kant kan je de mensen uit de industrie ontmoeten, die mensen zoeken voor bijvoorbeeld hun festival of label. Je kan ook leren van al die artiesten die net een stapje verder zijn." Zij kunnen je bijvoorbeeld uitleggen hoe je geld kan verdienen met je muziek, welke rechten er zijn en waar je extra op moet letten.

Beats for Kids
Overdag is er een conferentie voor de internationale industrie en talentenprogramma. Nieuw dit jaar is Beats for Kids. Met hulp van Typhoon, Blaxtar, O-Dog, Dinova, Ronnie Flex en Gers Pardoel, maken de kinderen kennis met de Urban muziek- en cultuur."Ik denk dat Rotterdam Beats een platform moet zijn om mensen in het zonnetje te zetten, om trends te laten zien en vooral om de scene te versterken."Ster advertentie
Ster advertentie