FunX

Lady Bee hoopt op internationaal succes

  1. Newschevron right
  2. Lady Bee hoopt op internationaal succes
Lady Bee is niet alleen achter de draaitafels een bezige bij! De vrouwelijke dj is ook regelmatig achter de computer te vinden om vette mixes en tracks voor jou te maken. Onlangs lanceerde ze nog de track Too Girlie met Feliciana die je bij Morad & Shay hebt kunnen horen. Toen verklapte ze ook al dat ze het nummer Do It All Again met Nina Sky had opgenomen.

Lady Bee vertelde in Start dat de track op 30 oktober via Diplo's platenlabel wordt uitgebracht. De eerste twee weken is het nummer gratis te downloaden. Fernando draaide de track vanmorgen voor je. (Luister vanaf 12:17 minuten)

"Die droom heb ik sinds ik ben begonnen"

Doorbreken
"Elke maand kom ik wel met een release. En ik hoop dat het eindelijk een keer goed wordt opgepakt door de hele wereld. Want nu heb ik eigenlijk alleen Amerika en Nederland, ik hoop dat het een beetje meer doorstroomt," vertelde de dj met Molukse roots. Ze droomt ervan om ook in Aziƫ door te breken. "Ik wil zo graag een Asian tour, die droom heb ik sinds ik ben begonnen," zei Lady Bee.Mr. Vegas snippet
Do It All Again was niet het enige nummer dat je te horen kreeg. Fernando draaide ook een snippet van Bee's nummer met Mr. Vegas. Ze vertelde dat er een dikke clip voor is geschoten, maar dat ze vanwege haar drukke draaischema niet bij de opnames aanwezig kon zijn. Hierdoor is ze op een alternatieve manier in de video verwerkt. Deze videoclip kan je vanaf drie november op internet checken. (Luister vanaf 17:35 minuten)

More good stuff
En dat is nog niet alles! Volgende week dropt ze een remix op Pharrell's label Big Beat. Ten slotte kan je ook binnenkort een nummer van haar en Rochelle verwachten.


Ster advertentie
Ster advertentie