FunX

Sol Wortelboer wil vrijheidsgevoel houden

  1. Newschevron right
  2. Sol Wortelboer wil vrijheidsgevoel houden
Sol Wortelboer wil nog lang niet trouwen. De 28-jarige presentator van het programma Peking Express vertelde in de ochtendshow met Fernando dat hij het gevoel van vrijheid nog lang niet kwijt wil. "Ik ben niet zo een voorstander van trouwen in eerste instantie. Want dat voelt echt als een definitieve ketting om mijn nek. Ik kan daar absoluut niet tegen. Het gevoel van vrijheid, dat wil ik nog lang niet kwijt", aldus Wortelboer.

Sol is momenteel gelukkig met zijn vriendin Alice Hoes. De lerares van groep acht heeft in 2003 aan het tweede seizoen van Idols deelgenomen. Ze deed ook mee aan de voorrondes van The Voice of Holland, maar de juryleden draaiden uiteindelijk niet voor haar om. Haar muzikale aspiraties heeft ze inmiddels beperkt tot de badkamer en heeft hier verder geen plannen mee. Het stel woont niet samen maar ze blijven wel geregeld bij elkaar slapen. Dat verloopt prima zo volgens Wortelboer.

{source}
<object height="81" width="100%"> <param name="movie" value="https://player.soundcloud.com/player.swf?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F41326544"></param> <param name="allowscriptaccess" value="always"></param> <embed allowscriptaccess="always" height="81" src="https://player.soundcloud.com/player.swf?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F41326544" type="application/x-shockwave-flash" width="100%"></embed> </object>
{/source}

Niet voor watjes
Het nieuwe seizoen van Peking Express is niet voor watjes. Het is volgens de presentator een van de meest extreme edities: "Ik denk dat voornamelijk de kou en de opdrachten het hun fysiek en mentaal zwaar maakten." Het nieuwe seizoen van het programma gaat aankomende zondag van start. Zeven duo's uit Nederland moeten de strijd met elkaar aangaan in Zuid-Korea en de Filipijnen. Ze moeten tegen elkaar strijden in verschillende proeven. De deelnemers moeten alles hierbij zelf regelen, van vervoer tot slaapplaats. Ze moeten rond zien te komen met één euro per dag.

{source}
<object height="81" width="100%"> <param name="movie" value="https://player.soundcloud.com/player.swf?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F41326533"></param> <param name="allowscriptaccess" value="always"></param> <embed allowscriptaccess="always" height="81" src="https://player.soundcloud.com/player.swf?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F41326533" type="application/x-shockwave-flash" width="100%"></embed> </object>
{/source}

Ster advertentie
Ster advertentie