FunX

Tatoeage verpest door Rotterdamse kapsalon

  1. Newschevron right
  2. Tatoeage verpest door Rotterdamse kapsalon
Stel dat je een kortingsbon voor je verjaardag cadeau krijgt. Eentje ter waarde van € 100, die je in kan ruilen bij een voor jou onbekende tattoostudio. Je twijfelt hierdoor, maar je denkt "Ach wat kan er fout gaan? Het is via een bekende kortingswebsite, dus het zal vast wel goed komen!"

Kapsalon
Wanneer je bij de winkel aankomt, blijkt het een Rotterdams kapsalon te zijn waar ze naast knippen ook tatoeëren. Uiteindelijk ben jij aan de beurt. Je laat je tatoeëren en de onderstaande foto is het eindresultaat.

Raar apparaat
Deborah vertelde in het FunX programma Fresh 'n Up dat ze de tatoeëerder nog op tijd stopte, aangezien ze het ook nog wilden inkleuren. "Het apparaat was raar, want ze moesten soms zes keer over de lijnen heen." Deborah heeft zelfs een zwarte stip op haar buik omdat de tatoeëerder het apparaat op haar liet vallen. Ze heeft haar klacht naar Groupon gemaild en kreeg als reactie terug dat ze er niets aan kunnen doen. De website schrijft volgens de luisteraar dat ze het meenemen in hun referentie.

Interview Deborah
{audio}http://download.omroep.nl/funx/audio/30072012DeboraZuur.mp3{/audio}

Het bovenstaande verhaal overkwam FunX-luisteraar Debora afgelopen zaterdag, maar wat zou jij doen?

Ster advertentie
Ster advertentie