FunX

Brainpower clips vliegen je om de oren

  1. Newschevron right
  2. Brainpower clips vliegen je om de oren
Brainpower heeft een druk seizoen voor de boeg. Vandaag is zijn eerste Engelstalige album Determination gelanceerd. Bij Fernando in Start hoorde je de plaat voor het eerst op je radio. Dit betekent overigens niet dat Brain nooit meer Nederlandstalige nummers gaat droppen. "Dit is gewoon even het moment waarop ik echt een Engelstalig album wilde droppen. Ik voel me wel jarig ofzo", vertelde de rapper in Start.

Heb je geen tijd of geld om naar de winkel te gaan? Beluister Determination dan op Spotify!

Clip mania
Van Determination kan je nog een aantal clips verwachten, want Brain heeft voor elke track een video opgenomen en voor sommige tracks zelfs twee! "Vanmiddag drop ik om drie uur een animatieclip van Determination, de titelsong geproduceerd door TLM", zei Brainpower. Op donderdag kan je zijn virtual reality clip checken en op vrijdag lanceert hij de video van het nummer Pot Thoughts.

Even Stil - Deluxe
Brain heeft nog een muzikale verrassing voor zijn fans. Op 6 februari releast Universal een deluxe versie van het album Even Stil. Op de eerste cd staat het originele album en op de tweede cd staan exclusieve nummers. Hierop vind je onder meer live tracks van zijn optreden op Lowlands met band. Maar ook de live performance van Even Stil met Bløf in de Ahoy en instrumentals waar fans hem lang voor hebben gestalkt.Ster advertentie
Ster advertentie