FunX

Wat is het geheim van Karsu Dönmez?

  1. Newschevron right
  2. Wat is het geheim van Karsu Dönmez?
Ze wordt wel de Nederlandse Norah Jones genoemd, de jonge jazz zangeres Karsu Dönmez (1990). De Amsterdamse met Turkse roots werd afgelopen drie jaar met de camera gevolgd door Mercedes Stalenhoef. Het eindresultaat is de documentaire I hide a Secret die deze week in première gaat. Woensdagochtend waren Karsu en Mercedes te gast in Start.

Karsu heeft al opgetreden in het Concertgebouw en in de Carnegie Hall in New York, maar ze begon achter de piano in het Turkse restaurant van haar ouders aan de Ceintuurbaan in Amsterdam. Dat is ook de plek waar ze met regisseur Mercedes in aanraking kwam. Al snel na hun eerste ontmoeting werden de eerste beelden van het leven van Karsu geschoten.

Trailer I Hide a Secret


Geheim?
Drie jaar lang heeft Mercedes Karsu geobserveerd in het dagelijkse leven, in Amsterdam maar ook tijdens de zomervakantie bij familie in Turkije. Vond Karsu dat niet vervelend? En wat is eigenlijk the secret she hides? Fernando vroeg het haar vanmorgen in Start!

{source}
<iframe width="100%" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F79052974"></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie