FunX

Xzibit: 'Up In Smoke Tour 2 naar Europa'

  1. Newschevron right
  2. Xzibit: 'Up In Smoke Tour 2 naar Europa'
Xzibit vertelde aan Fernando dat hij in de wandelgangen heeft gehoord dat Dr. Dre aan een Up in Smoke Tour 2 zou werken. "Don't quote me on that, but I've definately been hearing things that he wants to put a show together and go out and hit Europe", vertelde Xzibit vanmorgen in Start.

De Up In Smoke Tour was één van de meest memorabele hiphop tours waar onder andere Xzibit, Eminem, Ice Cube, Dr. Dre, Nate Dogg en Snoop Dogg samen bij aanwezig waren, kortom een super dikke line-up.

Discriminatie
Het is vandaag de Internationale Dag tegen Racisme en Discriminatie. Veel mensen hebben hier ooit mee te maken gehad waaronder verschillende artiesten. Zo vertelde Xzibit dat hij daar in Duitsland voor het laatst mee te maken heeft gehad. De rapper zat om drie 's nachts in zijn tourbus toen een fan opeens binnenstapte. De jongen vroeg of hij met hem op de foto mocht. Xzibit zei dat hij buiten op hem moest wachten, omdat hij niet in de bus mocht zijn.

N*gga
Blijkbaar had de Duitser het verkeerd begrepen want er raasde gelijk een vriend van hem naar binnen die de rapper uit begon te schelden. Hij gebruikte daarbij het scheldwoord N*gga. X liep naar de brutale jongen toe en sloeg hem van het bustrapje af. "Daarna begon ik hem op de grond te schoppen tot hij onder een auto lag," vertelde de Amerikaanse ster.

Xzibit in NL
Op 25 maart staat Xzibit samen met B-Real van Cypress Hill en Demrick in de Haarlemse Patronaat als rapformatie Serial Killers. Voor meer informatie kan je hier terecht.

Ster advertentie
Ster advertentie