FunX

Da Bounce Urban Film Festival komt eraan!

  1. Newschevron right
  2. Da Bounce Urban Film Festival komt eraan!
Sylvana Simons maakte vanochtend bij FunX bekend dat Nederland een nieuw en urban filmfestival krijgt: Da Bounce Urban Film Festival (DBUFF)! Op 14 augustus is het startsein van DBUFF met een grootschalige première in Pathé bioscopen in 4 steden: Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Eindhoven. Vervolgens is het op het Westergasterrein in Amsterdam van 15 t/m 17 augustus volop genieten van alles wat Urban film te bieden heeft.

DBUFF Kick Off

Als voorproefje op DBUFF vindt op 7 juni in het Amsterdamse MC Theater en op 27 juni in het Rotterdamse Theater Zuidplein een kick-off plaats. Beide avonden dienen als countdown naar Da Bounce Urban Film Festival en worden gepresenteerd door Sylvana.

100% Urban

Sylvana vertelde in Start dat er jaarlijks veel succesvolle urbanmovies verschijnen, maar dat ze vaak heel laat naar Nederland komen en soms helemaal niet komen: "Daarom vonden we het tijd voor een Urban Filmfestival," zei ze in de FunX ochtendshow. Het wordt volgens Sylvana een soort uitvergrote versie van Da Bounce Movie Nights met nieuwe films en klassiekers, van short film en biopics tot en met de blockbusters. Daarnaast zijn er interviews met beroemde acteurs en regisseurs, maar ook aandacht voor de muziek, soulfood en leuke afterparty's.

Voor meer info over Da Bounce Urban Film Festival, check je DBUFF.nl.

Ster advertentie
Ster advertentie