FunX

Ryan Lisse: Angela wil brug tussen jong en oud

  1. Newschevron right
  2. Ryan Lisse: Angela wil brug tussen jong en oud
Angela Groothuizen wil jong en oud bij elkaar brengen met haar muzieklabel, dus kwam ze al snel uit bij de producers van Hyplified. De nieuwste release die uit hun samenwerking voortvloeit is de single 'Zal Er Voor Je Zijn' met Bollebof, Sway en Tur-G. Het is daarnaast ook de soundtrack van de jeugdfilm De Groeten van Mike.

Ryan Lisse van Hyplified vertelde vanochtend in Start dat Angela met het idee van de nieuwe single kwam. "Ze wil een brug vormen tussen een oude en een nieuwe garde en aangezien wij veel met Bollebof werken, dachten we gelijk aan hem." Waar Hyplified wel even naar moest zoeken, was een jonge rapper die ze een kans konden bieden. Dat is uiteindelijk Tur-G geworden, die ze op YouTube tegenkwamen. "Ik vond hem gewoon vet, dus zijn we het gaan regelen," aldus Ryan. Hij is misschien jong, maar volgens de producer heeft Tur-G voldoende talent om het te maken.

{source}
<iframe width="550" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F71076454"></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie