FunX

Full Crate x Mar droomt van een Grammy

  1. Newschevron right
  2. Full Crate x Mar droomt van een Grammy
Van Full Crate x Mar ga je de komende jaren veel meer horen. Het duo bracht de toffe video van Man x Woman uit, maakte een officiële remix voor Beyoncé en tekende onlangs een platencontract bij Island Records, het prestigieuze label waar Disclosure en Bob Marley hun tracks hebben uitgebracht. "Het kan betekenen dat we dit jaar gigantisch groot worden, maar dat hangt helemaal van ons af," zei Full Crate vanochtend in Start.

Grammy

Full Crate x Mar dromen van een Grammy. Dat zien ze als de ultieme muziekprijs: "Ik denk dat een Grammy voor een nieuwe mijlpaal zorgt. Net als het contract dat we onlangs tekenden bij Island Records." Voordat het zo ver is, komen er in ieder geval nog minimaal drie singles uit, waaronder de opvolger van Man x Woman: 'Nobody Else'.



Man x Woman

De creatieve videoclip van Man x Woman zorgt voor veel vraagtekens en daarom vertelden de mannen vanochtend waar het allemaal om draait: "Het gaat om het creëren van een ideaal dat niet mogelijk is. We spelen mad scientists die steeds opnieuw proberen om de ideale vrouw te creëren met ons geluid."

Ster advertentie
Ster advertentie