FunX

I Am Aisha: "Ik geef niet zoveel om materialisme. Een man moet gewoon real zijn"

  1. Newschevron right
  2. I Am Aisha: "Ik geef niet zoveel om materialisme. Een man moet gewoon real zijn"

I Am Aisha ken je natuurlijk van hits als Guala en Zulke Dingen Doe Je. Van haar tracks ga je automatisch dansen en ook deze nieuwe zorgt daar voor. Afgelopen vrijdag bracht de rapper de single Chop Money uit met producer Drummakid, waarmee ze zomaar eens internationaal zou kunnen gaan. I Am Aisha was vanochtend in de FunX-studio om daarover te vertellen.

internationaal

Aisha is bekend in Nederland, maar ze heeft plannen om ook internationaal te gaan. Zo is ze met Drummakid al een tijdje bezig met deze tracks en Chop Money is de eerste daarvan die ze uitbrengt. "Drummakid en ik zijn al een jaar bezig met internationale pokoes en deze kwam even snel tussendoor." Die internationale bekendheid is niet ver weg, want volgens de femcee komen veel volgers van Chop Money uit het buitenland.

independent woman

Op Chop Money laat I Am Aisha vooral weten dat ze echt een independent lady is en dat ze haar eigen geld maakt. De artiest is een vrouw die echt weet wat ze wil en dat kan soms intimiderend overkomen bij mannen. Of dat bij Aisha ook de case is, weet ze niet goed. Een man hoeft bij haar in ieder geval niet te pronken met zijn geld, want daar is ze niet in geïnteresseerd.

"Een man moet echt op een andere level komen en niet van, 'Ik koop dit en dat voor je'. Ik geef niet zoveel om materialisme. Hij moet gewoon real, loyaal en betrouwbaar zijn."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

these are my confessions

Als afsluiter van het interview speelt Aisha het Ballenbak-spel. Hierbij moet ze graaien in een bak met ballen waar pittige vragen op staan. Hoe zou de disstrack over Corry Konings heten? Heeft ze zichzelf weleens gegooglet? En checkt ze alle comments op YouTube?

"Kijk, ik heb geen controle over de comments op YouTube. Maar als je op mijn Instagram shit typt wat me niet bevalt en ik heb tijd over, dan heb je wel kans dat je 'bitch' of 'je moeder' naar je hoofd krijgt."

Ster advertentie
Ster advertentie